partners

www.stratch.nl  Stratch Consultants – Organisatie- en adviesbureau van eigenzinnige consultants. Bestaan al 11 jaar, zeer prettig om mee samen te werken.

www.atana.nl   Binoq Atana – Matchmaker en netwerk organisatie voor toezichthouders, bestuurders en adviseurs met een bi-culturele achtergrond.

www.theothernetwork.nl  The Other Network  is een multiculturele businessclub (met een knipoog naar het Old Boys Network) voor succesvolle ondernemers, managers en professionals die geloven in de kracht van diversiteit .

www.handvestvoorcompassie.nl Dé website in Nederland voor alles wat te maken heeft met Compassie.

www.clubnautique.nl Strandetablissement Club Nautique in Zandvoort is het gehele jaar door geopend. Het is voor The Blooming Human de wens die tot werkelijkheid is gekomen, om daar alle trainingen, workshops en lezingen te geven. Ook coachees vinden het heerlijk om tijdens een strandwandeling hun verhaal te doen.

www.corporatecompassion.nl :Corporate Compassion staat voor: ondernemen vanuit de vraag wat jouw organisatie kan bijdragen aan de wereld. De economische crisis laat zien dat een eenzijdige focus op winst ons niet verder brengt. Organisaties ontlenen hun bestaansrecht aan de waarde die ze toevoegen aan de levens van anderen. Op Corporate Compassion vind je artikelen die je als ondernemer kunnen inspireren.

www.compassionforcare.nl :Het Charter van Compassion for Care is een document dat iedereen wil inspireren compassie weer het leidende principe bij zorgverlening te maken. Ondersteund door steeds meer professionals, organisaties en overheden activeert het Charter van Compassion for Care de gedragsregel: behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden.

www.compassionate-leadership.net :Wij inspireren mensen om hun ‘mind’ te ontwikkelen en van daaruit krachtige relaties aan te gaan die gebaseerd zijn op universele waarden zoals vriendelijkheid en compassie.  Op die manier hopen wij bij te dragen aan duurzame organisaties die van betekenis zijn voor hun medewerkers, voor hun klanten, voor hun omgeving, voor onze planeet en voor onze toekomstige generaties.